Auroramottagning Östra logo
Förlossningsavdelning

Auroramottagning Östra

Auroramottagningen är en mottagning för förlossningsrädsla. Till mottagningen kommer personer som av olika anledningar känner stark rädsla för att föda barn eller har en svår förlossningsupplevelse och som har behov av annan hjälp än den som kan erbjudas på barnmorskemottagningen.

Informationen uppdaterades 13:07 - 6 mar, 2025

Förlossningsverksamhet

1 omdöme
Julia W.
28 okt, 2021
Måste säga att efter många snedsteg från vårdens sida där jag varit besviken, ledsen och rädd för att behöva söka mer vård pga graviditeter/missfall etc så har jag fått träffa den mest underbara barnmorskan på auroramottagningen. Kan varmt rekommendera att söka hit om man av någon anledning känner en stor oro i sin graviditet. Känner mig så otroligt tacksam för denna hjälp och det extra stöd jag hittills fått. För första gången någon som lyssnar och förstår samt tar en på allvar ♡ verkligen guld värt.