Äldremottagningen är ett erbjudande till dig som är 75 år eller äldre och är listad hos oss. Om du hellre vill fortsätta att ringa eller komma till oss som vanligt går det lika bra.
Välkommen att höra av dig till oss för rådgivning och bokning av besök. Du når äldremottagningen på telefon utan tonval där du får tala direkt med en sjuksköterska. När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
83.6av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.9 konfidensintervall
66 svar (36% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck84.2±9.0Medel 80.1
Emotionellt stöd81.5±11.0Medel 76.6
Delaktighet och involvering85.5±8.6Medel 79.8
Respekt och bemötande87.1±8.2Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering80.1±9.7Medel 72.6
Information och kunskap83.3±9.1Medel 76.5
Tillgänglighet83.8±8.9Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Capio Vårdcentral Hagsätra erbjuder ett trevligt bemötande och snabb blodprovstagning, vilket gör besöken smidiga och positiva. Dock rapporteras brister i kontinuitet och långa väntetider, vilket påverkar helhetsupplevelsen negativt. Flera recensenter har också noterat otrevlig och okunnig personal, vilket är något som kan förbättras.
Bra bemötande
God informationsgivning
Bristande kontinuitet
Otrevlig personal
Lång väntetid
Okunnig personal
Snabb blodprovstagning
Äldre, första vårdkontakt
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (105).
Bra bemötande
God informationsgivning
Bristande kontinuitet
Otrevlig personal
Lång väntetid
Okunnig personal
Snabb blodprovstagning
Äldre, första vårdkontakt
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (105).