Hos oss på Svea KBT Umeå erbjuder vi psykoterapi med legitimerade psykologer som har stor erfarenhet av att hjälpa människor i olika livssituationer. Psykoterapi passar dig som vill förstå dig själv bättre, hantera psykiska svårigheter eller utvecklas som person.
Samtalen ger dig en trygg plats att utforska tankar, känslor och beteenden – med målet att skapa förändring som håller över tid. Du får hjälp att se mönster som påverkar ditt mående och stöd i att hitta nya sätt att hantera vardagen.
Våra psykologer är legitimerade, utbildade vid svenska universitet och arbetar utifrån de nationella riktlinjerna för psykologisk behandling. De har bred erfarenhet av att behandla olika former av psykisk ohälsa och håller sig kontinuerligt uppdaterade med den senaste forskningen.
Hos oss möts du av engagerade, empatiska och professionella psykologer som brinner för att hjälpa dig må bättre – med både kunskap och värme.
Ångest, oro och panikattacker
Nedstämdhet och depression
Stress, utmattning och återhämtning
Relationsproblem och låg självkänsla
Livskriser och stora förändringar
ADHD, autism och andra neuropsykiatriska svårigheter
Vi erbjuder korta väntetider, flexibla tider och möjlighet till både fysiska och digitala samtal – så att du kan få hjälp på det sätt som passar dig bäst.
Svea KBT Umeå ligger i centrala Umeå på Vasagatan 12, och här möter du legitimerade psykologer med bred kompetens inom psykisk hälsa för vuxna, unga och familjer. Vi erbjuder individuella terapier, parterapi, barn- och ungdomspsykologi samt neuropsykiatriska u...
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!

Leg. Psykolog

Leg. Psykolog