Hos oss på Svea KBT Malmö erbjuder vi kognitiv beteendeterapi (KBT) med legitimerade psykologer som har stor erfarenhet av att behandla olika former av psykisk ohälsa. KBT är en forskningsbaserad och strukturerad terapiform som fokuserar på samspelet mellan tankar, känslor och beteenden – och hjälper dig att steg för steg skapa förändring i vardagen.
Tillsammans med din psykolog sätter du tydliga mål och får praktiska verktyg för att förstå och förändra mönster som påverkar ditt mående.
Våra psykologer är legitimerade, utbildade vid svenska universitet och experter på KBT. De arbetar utifrån de nationella riktlinjerna för psykologisk behandling och håller sig kontinuerligt uppdaterade med den senaste forskningen.
Hos oss möts du av engagerade, empatiska och professionella psykologer som brinner för att hjälpa dig må bättre och nå hållbara resultat.
Ångest, oro och panikattacker
Nedstämdhet och depression
Stress, utmattning och återhämtning
Tvång (OCD), fobier och social ångest
Relationsproblem och låg självkänsla
ADHD, autism och andra neuropsykiatriska svårigheter
Vi erbjuder korta väntetider, flexibla tider och möjlighet till både fysiska och digitala samtal – så att du kan få hjälp på det sätt som passar dig bäst.
Hos oss på Svea KBT Stortorget får du professionell hjälp av legitimerade psykologer med stor erfarenhet av att arbeta med psykisk ohälsa och personlig utveckling. Vi erbjuder individuell terapi, parterapi och stöd för barn och ungdomar – i en trygg och välkomnande miljö mitt i Malmö.
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!

Leg. Psykolog
Webbsida