Akut tandvård - för dig över 19 år

Har du fått akuta besvär med tänderna? Då kan du söka hjälp hos oss på Smile Stockholm Brommatandläkarna!Snabb hjälp med dina tänderVi kan a...

Boka tid hos Smile Stockholm Brommatandläkarna för Akut tandvård - för dig över 19 år.

Akut tandvård - för dig över 19 år

Snabb hjälp med dina tänder

Vi kan alla råka ut för problem med tänderna som behöver åtgärdas snabbt. Kanske rör det sig om en tand som är infekterad, en krona som lossnat, skadade tänder eller tandvärk. Oavsett vilket så kan vi på Smile Stockholm Brommatandläkarna erbjuda dig en tid snabbt!

Boka din tid direkt, hos Smile Stockholm Brommatandläkarna!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Stockholm Brommatandläkarna erbjuder.
08.40Mån 2/6
09.30Ons 4/6
Se alla tillgängliga tider
3763 kr

Bromma
Smile Stockholm Brommatandläkarna - dina tandläkare i Bromma! Brommatandläkarna har nu blivit en del av Smile! Du hittar oss på samma i adress i Bromma, på Rånövägen 5. Personalen är densamma och precis som tidigare strävar vi alltid efter att ge dig en god tandvård och personligt bemötande. Det här erbjuder vi på Smile Stockholm Brommatandläkarna Vi erbjuder en trygg tandvård utifrån just dina behov, och ser alltid till att ge ett trevligt bemötande. Vårt mål är att du som patient ska ha friska, välfungerande och naturligt vackra tänder livet ut. Behandlingar på Smile Stockholm Brommatandläkarna: Tandläkarundersökning Akut tandvård Tandblekning Tandhygienistbehandling Specialisttandvård Barn- och ungdomstandvård Hitta till Smile i Bromma I nära anslutning till Nockebybron ligger Smile Brommatandläkarna. Med goda förbindelser med både bussar och tunnelbana till station Brommaplan. Välkommen att boka en tid hos Smile Stockholm Brommatandläkarna!

Smile Stockholm Brommatandläkarna erbjuder en trygg och professionell tandvårdsupplevelse med mycket trevlig och omtänksam personal. De är specialiserade på att bemöta tandvårdsrädda patienter och har en god barnvänlighet. Kliniken är modern med ett smidigt bokningssystem, även om vissa recensioner upplever att det kan vara lite dyrt och att väntetider kan förekomma.
Mycket trevlig personal
Smidig tidsbokning
Kan vara lång väntetid
Lite dyrt
barn, akut tandvård, tandhygienistbehandling
*Sammanfattat från Google (27) & Facebook (4).

Måndag
Tisdag