Massage

Boka tid hos Naprapatlandslaget Telefonplan för Massage.

995kr

Boka en massage hos Naprapatlandslaget Telefonplan på LM Ericssons väg 10C, för att mjuka upp dina muskler och ge din kropp den avslappning den behöver!

Vad innebär massage?

En massage hos Naprapatlandslaget Telefonplan innebär att naprapaten arbetar med dina muskler. Det betyder att vi bearbetar huden och musklerna genom att vi knådar, trycker och löser ut muskelknutor. Resultatet blir att vi gör spända och värkande muskler mjuka och smidiga igen.

Vilka fördelar finns det med massage?

Ibland är det fördelaktigt att mjuka upp huden och muskler genom en massage, särskilt om det värker och man känner sig spänd i vissa delar av kroppen. Men det finns många andra fördelar. Massage ökar blodcirkulationen i musklerna, frigör endorfiner i kroppen som har en smärtlindrande effekt, hjälper till att motverka stress, är avslappnande och kan till och med bidra till att stärka ditt immunförsvar.

Vad ska jag tänka på inför en massage?

Att få massage brukar för de flesta upplevas som skönt och avslappnande. Många känner sig lite trötta efter en massage, vilket är helt normalt. Ibland känner en del att de får en ökad stelhet dagen efter massagen, men den är oftast kortvarig. När det lagt sig brukar rörligheten vara bättre än innan massagetillfället.

Om du har högt blodtryck, har hög feber, svåra sjukdomar såsom cancer, hjärtsjukdom eller benskörhet, kan en kraftig och djupgående helkroppsmassage vara olämplig. Då är en mjuk och lätt massage bättre.

Varmt välkommen att boka en uppmjukande massage hos oss på Naprapatlandslaget Telefonplan!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Naprapatlandslaget Telefonplan erbjuder.

Hägersten-Älvsjö
Välkommen till Naprapatlandslaget – världens största naprapatkedja! Naprapatlandslaget Telefonplan hittar du på LM Ericssons Väg 10 C i Hägersten-Liljeholmen. Hos oss kan du träffa du skickliga naprapater som hjälper dig med alla tänkbara besvär från muskler och leder. Vi siktar mot att vara bäst på muskel- och ledbehandling Vi som grundade Naprapatlandslaget träffades redan 1998 på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Alla delade en dröm om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde oss för att grunda det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling! Få hjälp med dina besvär Hos Naprapatlandslaget Telefonplan kan du få behandling om du till exempel har ont i knät ont i ryggen migrän ryggskott diskbråck tennisarmbåge ont i höften hälsporre huvudvärk ischias Behandlingen anpassas alltid efter just dina behov och vi arbetar med flera olika metoder, som till exempel manipulation, mobilisering, triggerpunktsbehandling, massage, stretching, och akupunktur. Hitta till oss Du hittar Naprapatlandslaget Telefonplans mottagning intill Konstfack, bara 3 minuters gångväg från Telefonplans tunnelbanestation. Vi hälsar dig varmt välkommen att boka tid hos oss på Naprapatlandslaget Telefonplan, redan idag!