Mama Mia Sickla BVC

karta knapp bakgrund

Smedjegatan 18, Nacka

Öppet idag till 17:00

Mama Mia Sickla BVC

I vår online-tjänst kan du träffa oss snabbt och smidigt! Du får träffa oss via chatt eller video och vi hjälper dig vad det än gäller, var du än är och på en tid som passar dig. Och skulle det behövas, ser vi naturligtvis till att du får ett fysiskt besök på mottagningen. Välkommen!

Logga in och berätta vad du behöver hjälp med

För att påbörja ditt digitala besök loggar du in med ditt BankID. När du är inloggad får du välja varför du söker dig till oss och svara på några frågor.

Vi svarar inom 30 minuter

Du kan påbörja ditt besök och ge svar på de förberedande frågorna när som helst under dygnets alla timmar. Vi återkommer till dig så fort som möjligt. Svarstiden är vanligtvis inom 30 min under våra öppettider. Våra öppettider är helgfria vardagar 08.00 - 17.00.

Kontakt med oss

Du får ett sms när vi har tagit oss an ditt ärende. Vid behov ställer vi ytterligare frågor i chatten alternativt så bjuder vi in till ett videomöte. Och skulle det behövas, ser vi till att du får ett fysiskt besök på din mottagning.

Välkommen att boka ett digitalt besök hos oss på Mama Mia Sickla BVC!

Om oss

Välkommen till Mama Mia Sickla BVC! 

I trevliga lokaler på Smedjegatan 18 i Sickla hittar du Mama Mia Sickla BVC. Här erbjuder vi barnhälsovård, och våra erfarna sköterskor följer er från det att barnet är föds tills det att de börjar skolan. Välkommen!

Det här kan Mama Mia Sickla BVC hjälpa er med

På Mama Mia Sickla BVC får du stöd och information under de första åren i ditt barns liv. Du får vägledning och hjälp med frågor om till exempel mat, sömn, skrik, oro och barnets utveckling. Vi kan även hjälpa till med amning och föräldrautbildning. 

Mama Mia Sickla BVC arbetar efter barnhälsovårdens basprogram och det svenska vaccinationsprogrammet, som innefattar bland annat läkarbesök och hembesök under barnets första år, samt regelbundna hälsokontroller och vaccinationer.

Mama Mias värderingar

Vi på Mama Mia tycker det är viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra patienter och samarbetspartners. Vi månar om att upprätthålla ett respektfullt och informativt förhållningssätt, samt ge dig service av högsta kvalitet.

Om Mama Mia

Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning, och vi har ett tjugotal mottagningar i Stockholm och Skåne. Vi som arbetar på Mama Mia har alla lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig genom graviditeten och under hela barnets uppväxt. Vården anpassas naturligtvis efter just era individuella önskemål och behov, för vi vet att varje familj är unik!

Mama Mia har vårdavtal med Region Stockholm.

Välkommen att besöka oss på Mama Mia Sickla BVC!

Informationen uppdaterades 14:13 - 13 jun, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier