Naprapatbehandling för gravida

Naprapatlandslaget Göteborg erbjuder behandling för dig som är gravid och upplever problem från rörelseapparaten. Vanliga besvär vid grav...

Boka tid hos Naprapatlandslaget Göteborg för Naprapatbehandling för gravida.

795kr
Helg & röda dagar: 920 kr Studentpris: 665 kr (helgpris 800 kr)

Vanliga besvär vid graviditet

När man är gravid sker det många förändringar i kroppen, som påverkar hur vi rör oss. Inte minst ökar trycket på leder och ligament, i takt med att magen växer. Några besvär som många upplever är:

• Foglossning
  • Smärta i svanken
  • Ischias
  • Värk i nacken
  • Värk mellan skulderbladen

Vi hjälper dig under och efter graviditeten

Många av de besvär som uppstår när man är gravid kan behandlas av en naprapat. Vi tar alltid fram en individuellt utformad behandlingsplan, utifrån en noggrann undersökning. Dessutom kan vi ge dig råd kring träning, både under graviditeten och efter.

Varmt välkommen till oss på Naprapatlandslaget Göteborg!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Naprapatlandslaget Göteborg erbjuder.
10.30Tor 12/6
09.30Fre 13/6
07.30Mån 16/6
995 kr

Inom Vallgraven
Naprapatlandslaget - världens största naprapatkedja Välkommen till Naprapatlandslaget Göteborg på Östra Hamngatan 17! Hos oss får du hjälp av kunniga naprapater med alla tänkbara besvär från muskler och leder. Historien bakom Naprapatlandslaget Göteborg När Naprapatlandslagets grundare träffades på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan redan 1998, hade vi alla en gemensam dröm om att hjälpa människor bli friskare genom naprapati. Vi märkte att det saknades en stor aktör inom branschen, och därför startade vi Naprapatlandslaget. Idag är vi ett unikt gäng duktiga naprapater som tillsammans jobbar för vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling! Detta gör vi på Naprapatlandslaget Göteborg Hos oss får du behandling för besvär som du känner i dina muskler och leder. Våra naprapater arbetar med många olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Vi utgår alltid ifrån dig och dina förutsättningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta hör av sig till oss med följande besvär: Ryggskott Ont i knät Ont i höften Tennisarmbåge Hälsporre Migrän Huvudvärk Ischias Ont i ryggen Diskbråck Hitta till oss på Naprapatlandslaget Göteborg Vår klinik ligger på Östra Hamngatan 17, i Regus Kontorshotell. Du kan enkelt ta dig hit med buss eller spårvagn; den närmaste hållplatsen är Lilla Bommen, som ligger på bara någon minuts gångavstånd. Varmt välkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Göteborg redan idag!

Kliniken får höga betyg för sina kunniga och vänliga naprapater som erbjuder professionella och effektiva behandlingar. Många patienter beskriver snabb förbättring efter besök. Det finns dock enstaka fall där förväntningarna inte överensstämde med den givna behandlingen.
Kunnig personal
Trevligt bemötande
Professionella behandlingar
Effektiva metoder
Snabb förbättring
Felaktig behandling
Viss missnöje (få)
Ryggbesvär, huvudvärk, muskelproblem
*Sammanfattat från Facebook (5), Google (4) & Vården (2).

3.3
4.5
Marion C.
1 mar, 2023
Mycket trevligt bemötande.
Annakarin N.
1 nov, 2022
Hade bokat behandling med akupunktur, men fick bara vanlig naprapat behandling mycket missnöjd

På helger och röda dagar kan vi erbjuda jourtider.