995kr

Med en massage hos Naprapatlandslaget Stockholm Hammarby Sjöstad på Lugnets Allé 49 kan du mjuka upp dina muskler och ge din kropp välförtjänt avslappning.

Vad ingår i en massage hos Naprapatlandslaget Stockholm Hammarby Sjöstad?

Vid en massage arbetar naprapaten med dina muskler, för att mjuka upp dem och minska smärta. Vi bearbetar huden genom att knåda, trycka och lösa upp muskelknutor, vilket leder leder till att musklerna blir smidigare igen.

Fördelar med att få massage

De uppenbara resultaten av en massage är avslappning och mjukare muskler, vilket är särskilt fördelaktigt om man känner sig spänd eller har värk i vissa delar av kroppen. Men en massage har faktiskt en rad andra fördelar! Bland annat ökar den blodcirkulationen och frigör endorfiner som motverkar stress, fungerar smärtlindrande och som till och med kan stärka immunförsvaret.

Bra att veta innan du bokar en massage

De flesta upplever en massage som skön och avslappnande. Man kan känna sig lite trött efteråt, vilket är helt normalt, och vissa upplever en ökad stelhet dagen efter massagen. Det brukar gå över ganska snabbt, och då är rörligheten för det mesta bättre än innan massagetillfället.

I vissa fall kan en kraftig massage vara olämplig, till exempel om du har högt blodtryck, feber, svåra sjukdomar som cancer, hjärtsjukdom eller benskörhet. En mjuk och lätt massage är då att föredra.

Vill du få en stunds avslappning eller behandla stela muskler på djupet? Välkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Hammarby Sjöstad!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Naprapatlandslaget Stockholm Hammarby Sjöstad erbjuder.

Södermalm
Välkommen till Naprapatlandslaget Stockholm Hammarby Sjöstad! Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja. Vår mottagning i Hammarby Sjöstad finns på Lugnets Allé 49. Våra duktiga naprapater hjälper dig som har alla tänkbara besvär från muskler och leder. Vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling Redan 1998 träffades vi som grundade Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde oss för att grunda det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling! Detta gör vi på Naprapatlandslaget Stockholm Hammarby Sjöstad Hos oss får du behandling för besvär som du känner i dina muskler och leder. Våra naprapater arbetar med många olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Vi utgår alltid ifrån dig och dina förutsättningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta hör av sig till oss med följande besvär: Ryggskott Ont i knät Ont i höften Tennisarmbåge Hälsporre Migrän Huvudvärk Ischias Ont i ryggen Diskbråck Hur hittar du till oss? Vår klinik ligger centralt i Hammarby Sjöstad på Lugnets Allé 49 vid Sickla Kanal. Sök hjälp för dina muskler och leder hos oss på Naprapatlandslaget Stockholm Hammarby Sjöstad redan idag!

Akuta tider varje dag. Jourtider helgdagar.
Lördag: Naprapatlandslaget Odenplan har lördagsöppet 10:00-15:00.