Vi pÄ Naprapatlandslaget Stockholm Hornstull hjÀlper dig som har fÄtt nackspÀrr.
NackspĂ€rr kĂ€nnetecknas av smĂ€rta och stelhet i nacken. Ofta har man svĂ„rt att vrida huvudet, eller att luta det framĂ„t eller bakĂ„t. Man kan beskriva det som att nacken âlĂ„ser sigâ. NackspĂ€rr kan kĂ€nnas vĂ€ldigt obehagligt och begrĂ€nsa din rörlighet, men det Ă€r inte nĂ„got farligt i sig. BesvĂ€ren kan uppstĂ„ av flera anledningar. I mĂ„nga fall rör det sig om att man gör en specifik rörelse, som en vridning, men du kan ocksĂ„ fĂ„ nackspĂ€rr nĂ€r du suttit i drag eller sovit i en olĂ€mplig stĂ€llning.
För det mesta försvinner nackspÀrr av sig sjÀlv, men det kan ÀndÄ vara bra att fÄ behandling, för att lindra den akuta smÀrtan och pÄskynda lÀkningen. Hos Naprapatlandslaget Stockholm Hornstull kan vi inte bara hjÀlpa dig med smÀrtlindring, utan ocksÄ komma till grunden med varför besvÀren uppstÄtt. PÄ sÄ sÀtt kan vi ocksÄ hindra att de Äterkommer lÀngre fram. Du kan ocksÄ göra saker pÄ egen hand, för att lindra dina besvÀr. Ett tips Àr att hÄlla nackmusklerna varma och att mjuka upp muskulaturen med försiktig rörelse.
VÀlkommen till Naprapatlandslaget Stockholm Hornstull, sÄ hjÀlper vi dig med din nackspÀrr!