Massage

Med en massage hos Naprapatlandslaget Åre på Åregatan 78 kan du mjuka upp dina muskler och ge din kropp välförtjänt avslappning. Vad ingå...

Boka tid hos Naprapatlandslaget Åre för Massage.

995kr

Vad ingår i en massage hos Naprapatlandslaget Åre?

Vid en massage arbetar naprapaten med dina muskler, för att mjuka upp dem och minska smärta. Vi bearbetar huden genom att knåda, trycka och lösa upp muskelknutor, vilket leder leder till att musklerna blir smidigare igen.

Fördelar med att få massage

De uppenbara resultaten av en massage är avslappning och mjukare muskler, vilket är särskilt fördelaktigt om man känner sig spänd eller har värk i vissa delar av kroppen. Men en massage har faktiskt en rad andra fördelar! Bland annat ökar den blodcirkulationen och frigör endorfiner som motverkar stress, fungerar smärtlindrande och som till och med kan stärka immunförsvaret.

Bra att veta innan du bokar en massage

De flesta upplever en massage som skön och avslappnande. Man kan känna sig lite trött efteråt, vilket är helt normalt, och vissa upplever en ökad stelhet dagen efter massagen. Det brukar gå över ganska snabbt, och då är rörligheten för det mesta bättre än innan massagetillfället.

I vissa fall kan en kraftig massage vara olämplig, till exempel om du har högt blodtryck, feber, svåra sjukdomar som cancer, hjärtsjukdom eller benskörhet. En mjuk och lätt massage är då att föredra.

Vill du få en stunds avslappning eller behandla stela muskler på djupet? Välkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Åre!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Naprapatlandslaget Åre erbjuder.

Åre
Välkommen till Naprapatlandslaget - världens största naprapatkedja! Naprapatlandslaget Åre hittar du på Årevägen 78 i Åre. Här träffar du kunniga naprapater som hjälper dig med alla tänkbara besvär från muskler och leder. Om Naprapatlandslaget Åre Naprapatlandslagets grundare träffades redan 1998 på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Vi hade alla en gemensam dröm om att kunna hjälpa människor bli friskare genom naprapati och vi märkte att det saknades en stor aktör inom branschen. Därför startade vi Naprapatlandslaget. Nu har vi ett unikt gäng duktiga naprapater som alla jobbar för vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling! Detta gör vi på Naprapatlandslaget Åre Hos oss får du behandling för besvär som du känner i dina muskler och leder. Våra naprapater arbetar med många olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Vi utgår alltid ifrån dig och dina förutsättningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta hör av sig till oss med följande besvär: Ryggskott Ont i knät Ont i höften Tennisarmbåge Hälsporre Migrän Huvudvärk Ischias Ont i ryggen Diskbråck Hur hittar du till oss? Du hittar vår klinik mitt på Åre torg! Vi ligger ovanpå restaurangen Mr French och har vår entré mitt emot restaurang Broken. Sök hjälp för dina muskler och leder hos oss på Naprapatlandslaget Åre redan idag!

Helger: jouröppet