Naprapatbehandling för gravida

Är du gravid och upplever besvĂ€r med rörelseapparaten? DĂ„ kan du vĂ€nda dig till oss pĂ„ Naprapatlandslaget Stockholm Odenplan för att fĂ„ hjĂ€l...

LĂ€s mer

Boka tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Odenplan för Naprapatbehandling för gravida.

795kr
Helg & röda dagar: 920 kr Studentpris: 665 kr (helgpris 800 kr)

Är du gravid och upplever besvĂ€r med rörelseapparaten? DĂ„ kan du vĂ€nda dig till oss pĂ„ Naprapatlandslaget Stockholm Odenplan för att fĂ„ hjĂ€lp!

Kroppen förÀndras pÄ mÄnga sÀtt nÀr man Àr gravid

Det Àr mycket som hÀnder i kroppen under en graviditet. NÀr magen vÀxer ökar ocksÄ trycket pÄ ligament och leder, vilket hos mÄnga kan ge besvÀr som:

• Ischias
  • Foglossning
  • SmĂ€rta i svanken
  • VĂ€rk mellan skulderbladen
  • VĂ€rk i nacken

Naprapatbehandling vid graviditet

En naprapat kan behandla en rad olika graviditetsrelaterade besvÀr. Behandlingen anpassas efter just dig, och vi gör alltid en noggrann undersökning innan vi pÄbörjar den. Vi ger dig ocksÄ rÄd om hur du kan tÀnka kring trÀning, bÄde under och efter din graviditet.

VĂ€lkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Odenplan!

Utforska fler tjÀnster

Letar du efter nÄgot annat? Se vilka fler tjÀnster som Naprapatlandslaget Stockholm Odenplan erbjuder.
995 kr

Norrmalm
VÀlkommen till Naprapatlandslaget - vÀrldens största naprapatkedja! Naprapatlandslaget Stockholm Odenplan hittar du pÄ Norrtullsgatan 4 i Stockholm. HÀr trÀffar du kunniga naprapater som hjÀlper dig med alla tÀnkbara besvÀr frÄn muskler och leder. Historien bakom Naprapatlandslaget Stockholm Odenplan NÀr Naprapatlandslagets grundare trÀffades pÄ Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan redan 1998, hade vi alla en gemensam dröm om att hjÀlpa mÀnniskor bli friskare genom naprapati. Vi mÀrkte att det saknades en stor aktör inom branschen, och dÀrför startade vi Naprapatlandslaget. Idag Àr vi ett unikt gÀng duktiga naprapater som tillsammans jobbar för vÄr vision: bÀst pÄ muskel- och ledbehandling! Vi hjÀlper dig med dina besvÀr Hos Naprapatlandslaget Stockholm Odenplan kan du fÄ behandling för en rad olika besvÀr frÄn muskler och leder, till exempel: Ont i knÀt Ont i höften HÀlsporre MigrÀn Ryggskott HuvudvÀrk Ischias Ont i ryggen DiskbrÄck TennisarmbÄge Behandlingen anpassas alltid efter just dina behov och vi arbetar med flera olika metoder, som till exempel manipulation, mobilisering, triggerpunktsbehandling, massage, stretching, och akupunktur. Hur hittar du till oss? Du hittar vÄr mottagning mitt pÄ Odenplan, pÄ gatuplan. Det Àr enkelt att ta bÄde tunnelbanan och pendeltÄget hit, och det gÄr bussar direkt utanför. VÀlkommen! Sök hjÀlp för dina muskler och leder hos oss pÄ Naprapatlandslaget Stockholm Odenplan redan idag!
LĂ€s mer om mottagningen

Omdömen frÄn patienter

MÄndag - Fredag
Lördag
Lördag
Akuttider varje dag. Jourtelefon helger.

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.