Åderbråcken är vidgade och slingrade blodådror som oftast uppkommer på insidan av underbenen. Om de är ytliga syns de som blå, knöliga upphöjningar i huden.
Problemen med åderbråck varierar från person till person. En del ser dem endast som ett estetiskt problem medan det hos andra orsakar smärta, svullna ben, eksem eller sår på benen.
På Åderbråcksklinikerna Stockholm använder vi moderna behandlingsmetoder som effektivt och skonsamt kan behandla alla åderbråck utan att lämna ärr. Vi utför behandlingar med laser, ultraljud, skum och lim, eller en kombination av dessa.
De allra flesta åderbråck är enkelt behandlade och ingreppet utförs under lokalbedövning.
Priset för behandlingen beror på vilken metod som används och hur omfattande ingreppet är. Efter att vår kärlkirurg undersökt dig får du ett individuellt pris, utifrån den behandling som rekommenderas för just dina besvär. I priset ingår alltid en efterkontroll hos kärlkirurg, och vi erbjuder garanti vid behandling av stamvenen, vilket är den ven som oftast behandlas med laser och som är orsak till åderbråcken.
Välkommen att boka en tid hos Åderbråcksklinikerna Stockholm!
Kärlkirurg
Kärlkirurg