Utprovning av arbetsplatshjälpmedel

Audika Eskilstuna

karta knapp bakgrund

Fristadstorget 10 (Optalmica, plan 3), 632 18 Eskilstuna

Öppet i morgon från 08:00

Audika Eskilstuna

Arbetsplatshjälpmedel hos Audika i Eskilstuna 

Audikas audionomer i Eskilstuna kan hjälpa dig med arbetsplatshjälpmedel som kan underlätta i ditt arbete. Även det roligaste arbetet kan tyvärr bli väldigt ansträngande om man inte hör så bra som man skulle kunna. Det kan vara så att hörapparaterna inte riktigt räcker till i alla olika arbetsrelaterade situationer (större möten, konferenser eller digitala samtal). Därför finns smarta arbetshjälpmedel som kan göra det enklare att höra bättre och vara ditt bästa jag på arbetet varje dag. Din audionom hos Audika hjälper dig med hela processen, från val av arbetsplatshjälpmedel till ansökan om bidrag hos Försäkringskassan. Läs mer om hur och vilka arbetshjälpmedel som Audika i Eskilstuna kan hjälpa dig med på Audikas hemsida.

Om oss

Välkommen till Audikas hörselklinik på Fristadstorget 10 i Eskilstuna!

För Audika är alla detaljer i livet värda att höra

Med över 30 hörselkliniker i södra och mellersta Sverige är Audika Sveriges ledande privata aktör inom hörselvård. Audikas mål är att alla ska nå sin fulla hörselpotential och arbetar efter att varje person är unik och har enskilda behov. Audikas legitimerade audionomer är experter på hörsel och hjälper dig att höra bättre.

Få hjälp med din hörsel av en audionom hos Audika Eskilstuna

Hos Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Audika säljer också hörselprodukter som passar olika behov, samt hörapparatsbatterier till alla möjliga modeller. Du kan handla på någon av Audikas 30 kliniker eller online på hörselbutik.se

Upplever du nedsatt hörsel?

Har du problem eller känner igen något av följande?

  • Du har svårt att följa med i konversationer när fler pratar samtidigt. 

  • Du har svårt att lokalisera var ljud kommer ifrån.

  • Din familj och vänner säger att du har börjat höja volymen när du ser på TV eller lyssnar på musik.

  • Du tycker andra mumlar och pratar otydligt.

Ju tidigare du söker hjälp, desto bättre! Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Ett hörseltest hos Audika Eskilstuna är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka en tid.

Audika erbjuder hörapparater med modern och smart teknik

Hos Audika i Eskilstuna kan du prova hörapparater med den allra senaste och smartaste tekniken. Audika erbjuder internetuppkopplade, laddningsbara och återkopplingsfria hörapparater. Dagens hörapparater är digitala och diskreta. De allra senaste modellerna gör det inte bara möjligt att förstärka ljud, utan också att skapa bättre förutsättningar för hjärnan att tolka och förstå ljuden vi hör. Irriterande bakgrundsljud dämpas och eventuell återkoppling förhindras innan den ens uppstår.

Ta steget mot bättre hörsel redan idag - välkommen till Audika Eskilstuna!

Informationen uppdaterades 14:26 - 29 apr, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:08:00 - 17:00

Endast bokade besök

Telefonnummer

010 - 888 54 ## Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier