Besök hos hudläkare

Välkommen till de kunniga och erfarna hudläkarna på Diagnostiskt Centrum Hud Göteborg! Här kan du få hjälp med alla tänkbara hudbesvär.Speci...

Boka tid hos Diagnostiskt Centrum Hud Göteborg för Besök hos hudläkare.

1300kr
I priset ingår recept och klinisk undersökning, som behövs för att ställa diagnos. Om det behöver göras ytterligare provtagningar tillkommer kostnader för det.

Specialister på hudsjukdomar

Om du har besvär från huden kan de erfarna specialisterna på Diagnostiskt Centrum Hud Göteborg ställa diagnos och ge behandling. Vid första besöket får du berätta om dina besvär och läkaren tittar på huden, ibland med hjälp av speciell utrustning, för att kunna göra en bedömning. Ofta räcker detta för att ställa diagnos, men ibland kan ett vävnadsprov eller blodprov också behöva tas.

Vanliga besvär som hudläkaren kan hjälpa till med

Hudläkare kan både undersöka, ställa diagnos och behandla olika typer av hudåkommor. De är specialister inom hudsjukdomar, eller dermatologi, och kan bland annat hjälpa dig med:

• Akne
  • Eksem
  • Psoriasis
  • Rosacea
  • Perioral dermatit
  • Hudförändringar/födelsemärken
  • Vårtor

Vad kostar besöket?

I priset för besöket ingår recept och klinisk undersökning, som behövs för att ställa diagnos. Om det behöver göras ytterligare provtagningar tillkommer kostnader för det.

Välkommen att boka tid hos en hudläkare på Diagnostiskt Centrum Hud Göteborg, redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Diagnostiskt Centrum Hud Göteborg erbjuder.

Stampen
Diagnostiskt Centrum Hud - din hudmottagning i Göteborg! Välkommen till Diagnostiskt Centrum Hud! Vi är en privat mottagning som kan hjälpa dig med alla typer av hudåkommor. Hos oss arbetar hudläkare som har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi kan både undersöka och behandla olika hudförändringar, och har ett särskilt intresse för misstänkta hudtumörer. Vi tar emot privatbetalande patienter vilket innebär att du kan träffa hudläkare utan remiss. Det innebär kortare väntetid, men du står för kostnaden själv, inklusive provtagningar och behandlingar. Observera att du måste betala på plats, det finns ingen möjlighet till betalning via faktura. Uteblivna besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt pris. Diagnostiskt Centrum Hud Göteborg behandlar dina hudbesvär Oavsett hur stora eller små besvär du har, kan du vända dig till oss för att få hjälp med dina hudbesvär. Vi kan både utreda och behandla besvär som: Akne Rosacea Psoriasis Misstänkta hudtumörer Leverfläckar/födelsemärken Hudförändringar Hudcancer/malignt melanom Eksem Lichen Vårtor Hudutslag Ärr Välkommen att boka tid hos oss på Diagnostiskt Centrum Hud Göteborg!

4.8
Michal R.
12 maj, 2020
Har haft hudproblem runt mina ögon(torra ytor-eksem)och besökt vårdcentral flertalet ggr utan gott resultat.fick slutligen en remiss till DCH och äntligen ngn part part som kan ämnet.blev bemött med oerhörd stor ödmjukhet och kunskap och dessutom vilja att följa upp bekymmrem med intresse.i synnerhet Simone Kehler Rosenlund.vilken duktig och empatisk specialist,wow. Mycket nöjd och ödmjuk ✌️.
Andre
24 aug, 2017
Jag vill varmt rekommendera diagnostiskt centrum hud i Göteborg. För cirka 1 och ett halv år sedan fick jag det jag nu vet är psoriasis, jag fick utslag över hela kroppen. Jag ville knappt gå till skolan och tyckte att de va otroligt jobbigt att gå med händerna utan att ha dom i fickorna och kortarmade tröjor va inte att tänka på för att då syntes mina utslag över armarna, händerna. Jag började med att söka till olika vårdcentraler och olika andra hudkliniker utan minsta framgång , det kändes som dom var mera intresserade av att ta betalt än att försöka hjälpa mig med mina hudproblem. Fick höra om diagnostiskt centrum hud och där kändes det från allra första intrycket som att dom brydde sig där. Dom ville att patienten skulle bli bra inte ta patientens pengar. Finns bara en sak jag ångrar , det var att jag inte sökte dit direkt

Lunchstängt mellan kl 12-13