Få snabb och trygg vård på Krys nya vårdcentraler

Få snabb och trygg vård på Krys nya vårdcentraler

ANNONS. Innehåll från Kry.

Vill du ha snabb och smidig vård? Bli patient hos en av Krys nya vårdcentraler i Stockholm för att få både digital och fysisk hjälp. Lista dig redan idag på en av Krys vårdcentraler i Stockholm!

21 september 2020 kl 14:52

Kry är idag Sveriges största digitala vårdgivare och du kan snabbt få vård via deras app. I en storsatsning så har nu Kry öppnat fysiska vårdcentraler i Stockholm:

Få en tid hos läkare snabbt

Tack vare de nya fysiska mottagningarna kan du snabbt få tid för ett fysiskt besök när det behövs. Du börjar med att ta kontakt med Kry via deras app, för en första bedömning. Om det visar sig att du behöver ytterligare vård kan du besöka en läkare på några av våra vårdcentraler. Det kan vara bra när du behöver hjälp med saker såsom:

  • Diabetes
  • Ångest
  • Eksem
  • Högt blodtryck
  • Allergi
  • Astma
  • Ryggskott

Dessutom har vårdcentralen i Gallerian öppet på både kvällar och helger – allt för att ge dig så bra och smidig vård som möjligt.

Lista dig på en av Krys vårdcentraler i Stockholm

I Sverige har du möjlighet att söka vård på precis vilken vårdcentral som helst. Däremot kan du välja en fast vårdcentral – det kallas att lista sig på vårdcentralen. Då får du möjlighet att träffa en och samma läkare varje gång, en så kallad husläkare eller familjeläkare. Det är något som efterfrågas av många patienter och som Kry satsar mycket på – så att du ska få en så trygg vårdupplevelse som möjligt.

Genom att lista dig hos Kry kommer du att få bra och smidig vård när det behövs på en av deras nya, fräscha vårdcentraler i centrala Stockholm. Dessutom kan du söka vård på någon av deras andra vårdcentraler, om det skulle vara närmare för dig vid just det tillfället du behöver hjälp.

Det är helt kostnadsfritt att byta vårdcentral och lista om sig till Kry. Bytet görs enkelt på Krys egen hemsida:

Ladda ner Kry-appen för hjälp dygnet runt

Vill du få så snabb vård som möjligt? Ladda ner Krys app för hjälp dygnet runt. I appen kan du få kontakt med läkare, psykologer och sjuksköterskor som du kan både chatta och ha videosamtal med. Du får alltid en professionell bedömning och den hjälp du behöver – vare sig det är behandling, recept eller remiss till vidare vård. Allt inom bara några minuter! 

All din information samlas dessutom på ett och samma ställe:

  • Få en översikt av dina tidigare besök.
  • Se när din läkare finns tillgänglig.
  • Boka ett återbesök. 

Dessutom kan du förnya dina recept via appen.