Öppet i morgon från 00:00

Palliativa enheten Västervik

Östra Kyrkogatan 48, Västervik

ANNONS

Palliativa enheten Västervik

Till den palliativa enheten på avdelning 6 kommer du som har behov av specialiserad palliativ vård. Vi vill hjälpa dig att kunna ha ett så aktivt, meningsfullt och bra liv som möjligt trots att du har en livshotande sjukdom. Det innebär att du får stöd och behandling av de besvär din sjukdom medför. Vår enhet ansvarar för att ge dig specialiserad palliativ vård tillsammans med vårdgivare i både öppen- och slutenvård. Även du som närstående kan få råd och stöd via oss.

Informationen uppdaterades 09:33 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00

Telefontider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.