5
(1)
Öppet, idag till 16:00

Nuklearmedicin Västerbotten

Norrlands universitetssjukhus

ANNONS

Nuklearmedicin Västerbotten

Vid nuklearmedicinska avdelningen utförs undersökningar där radioaktiva spårämnen används. Här görs även behandlingar med radioaktiva läkemedel.

Informationen uppdaterades 17:03 - 2 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

14 dec, 2019 Karl-Gustav S. skrev:

Jag kallades till nuklearmedin för en PET/CT F PSMA. Jag trodde att jag efter det att jag fått spårämnet injicerat skulle kunna lämna mottagningen för att äta lunch. Men det fick jag inte. Jag tycker att kallelsen borde ha innehålleit den informationen. Jag är diabetiker och allt jag fick att äta den dagen var en lätt frukost hemma och sedan ingen mat förrän lång in på eftermiddagen. F.ö blev jag väldigt vänligt och professionellt mottagen på mottagningen.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.