Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Hand- plastik- och ögonavdeln

Om Hand- plastik- och ögonavdeln

090 - 785 14 71

Samvårdsenheten är en avdelning som ansvarar för vård av fyra olika specialiteter, ögonkirurgi, öron-näsa-halskirurgi, hand- och plastikkirurgi och käkkirurgi.På avdelningen finns även en särskild barnsektion med fyra vårdplatser.Här skrivs patienter in för planerade operationer och utredningar, men även patienter med akuta skador och sjukdomar tas emot och vårdas på avdelningen. Vi behandlar patienter alltifrån två månaders ålder till vuxna.På avdelningen finns bred yrkeskompetens. Här samarbetar sjuksköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor och barnsköterskor med läkare från de olika specialiteterna. På avdelningen finns även vidareutbildade smärtsjuksköterskor.För mer information om de olika sektionerna, klicka på fliken Vårt utbud.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
090 - 785 14 71 Växelnummer
090 - 785 00 00
Besöksadress
Ej angivet
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Avdelningen har fria besökstider, men vi försöker även se till patienternas behov och önskemål om avskildhet och lugn under vårdtiden. Tänk på att vid besök på avdelningen låta bli att använda parfym eller ta med levande blommor då allergier kan göra det besvärligt för inneliggande patienter och personal.
Remisskrav
Remiss krävs från annan vårdgivare eller via Egen vårdbegäran. Mer information finns under länken Remiss och Egen vårdbegäran.
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Handkirurgi, Ögonsjukvård

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?