Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Närhälsan Töreboda vårdcentral, Töreboda

Om Närhälsan Töreboda vårdcentral, Töreboda

0506 - 197 10

Från den 15 april byter den offentliga primärvården namn till Närhälsan. På hundratals mottagningar runt om i regionen jobbar vi aktivt för att du ska ha ett så friskt och skönt liv som möjligt. Det tycker vi vårt nya namn ska berätta.
Rådgivning vid akut sjukdom mån-fre 8-17 tel. 0500-43 10 00

Lista dig hos Närhälsan Töreboda vårdcentral, Töreboda

Du som bor i Gävle, Halland, Dalarna, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Örebro, Uppsala och Stockholms län kan göra ditt vårdval/hälsoval via 1177 Vårdguidens e-tjänst Mina vårdkontakter.

Ett andra alternativ är att lämna in en vårdvalsblankett till den vårdcentral du valt.

Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem lista sig.

Läs mer om vårdval

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0506 - 197 10 Växelnummer
010 - 435 80 00
Besöksadress
Börstorpsgatan 9, 545 31, Töreboda - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
Besökstider för anhöriga
  • Måndag - Fredag 07:30 - 16:30 Laboratoriet
Besöksregler
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Närhälsan Töreboda vårdcentral, Töreboda
Snittbetyg på omdömen

2,0
Baserat på 2 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

16:32 - 01 maj, 2018 skrev:

Upplever och har upplevt framförallt att bemötandet man får/kan få nästan skulle kunna liknas vid ett lotteri. Antingen drar man en vinstlott och får ett bra/bättre bemötande eller en nit.
Synd ...att det enligt min åsikt inte verkar prioriteras högre på Närhälsan i Töreboda, med ett gott bemötande, det ändå är människors välbefinnande och mående som man b.la. jobbar med. Skulle alltså önska bättre bemötande, lab- personalen tycker jag däremot ständigt och allt som oftast har ett mycket trevligt och fint bemötande vilket så klart uppskattas.

2,0

Betyg 2 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


16:30 - 06 maj, 2013 skrev:

Under många år bodde och arbetade jag inom Töreboda kommun. Många gånger besökte jag vårdcentralen både eget ärende men otaliga gånger med omsorgstagare och andra som jag följde. Alldeles för många gånger va jag besviken till slut orkade jag inte längre utan bytte till Tidans vårdcentral. Trodde kanske att det hade blivit bättre med åren att Ni lärt er men jag får hela tiden rapporter om att så är inte fallet. Nu ringde jag i morse för jag är så ängslig för min bästa vän som har sökt hjälp flera gånger men känner sej inte till freds och orkar nu inte ens till affären själv. Eftersom jag skulle bli uppringd av er en tid som jag inte kunde passa. ringde jag igen och talade in ett meddelande. När jag kom hem fanns flera samtal missade och ert inpratade meddelande va inte trevligt att höra och då hade jag alldeles i onödan förklarat varför och mina olika telefonnummer och att jag hade behandling just den tid jag fått.


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?