3.25
(2)
Öppet, idag till 16:00

Ögoncentrum Sundsvall-Härnösand

Lasarettsvägen 21, Hiss 2, våning 7, Sundsvall

ANNONS

Ögoncentrum Sundsvall-Härnösand

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall-Härnösand, Sollefteå och Örnsköldsvik. Länsverksamhet Ögon bedriver specialiserad ögonsjukvård för länets invånare. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och operera sjukdomar i och kring ögat. Verksamheten har ingen egen vårdavdelning utan bygger i princip helt på mottagningsbaserat arbete. Vi är ungefär 80 medarbetare där flera yrkeskategorier arbetar nära tillsammans med patienten i centrum. Årligen genomförs cirka 50000 mottagningsbesök och 4000 operationer.

Informationen uppdaterades 09:04 - 27 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

3.25 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

8 nov, 2020 Carro C. skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Information
Lokal och hygien

13 aug, 2014 Fredrik skrev:

Vart väl mottagen gick snabbt och smidigt


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:00

Telefontider

Måndag - Torsdag : 07:45 - 16:00 Fre 07:45-11:15
Måndag - Torsdag : 13:00 - 15:00 Operation
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.