Öppet, idag till 16:00

ÖNH-mottagning Strömstad, Strömstad

Västra Hamngatan 10-12, 452 37, Strömstad

ANNONS

ÖNH-mottagning Strömstad, Strömstad

Öron-näsa-halsmottagning Strömstad erbjuder specialistsjukvård till både barn och vuxna. Mottagningen utför hörselundersökningar och utredningar. Vi utför bedömning, diagnostisering, utredning, behandling och uppföljning av olika medicinska problem som är kopplade till öron-näsa-hals-området. Vi samarbetar med Hörselverksamheten i Västra Götalandsregionen. Aleris Närsjukhus har avtal med Västra Götalandsregionen. Vården kostar dig lika mycket som patient som på andra sjukhus.

Informationen uppdaterades 17:35 - 16 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.