Öppet måndag från 08:00

Logopedmottagning Kungsholmen, Stiftelsen Stockholms Sjukhem

Mariebergsgatan 22,STOCKHOLM

ANNONS

Logopedmottagning Kungsholmen, Stiftelsen Stockholms Sjukhem

Välkommen till Logopedmottagning Kungsholmen Vi genomför utredning, diagnostisering och behandling av tal-, språk- och sväljningssvårigheter som orsakats av neurologisk sjukdom eller skada. Behandlingen sker individuellt och är utformad efter dina behov. Vid behov förskriver vi hjälpmedel samt ger rådgivning, handledning till anhöriga och/eller personal. Vi är LSVT-certifierade och erbjuder LSVT LOUD behandling som är en intensiv forskningsbaserad behandling vid tal-/röstpåverkan till följd av Parkinsons sjukdom. Besök sker på mottagning. Vid behov kan hembesök göras. Vi erbjuder även digitala vårdmöten som komplement till fysiska möten. Hit kommer du på remiss från läkare eller logoped. När remissen kommit till oss, kontaktar vid dig. På mottagningen arbetar legitimerade logopeder med mångårig erfarenhet av neurologisk rehabilitering.

Informationen uppdaterades 09:13 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 08:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.