Vällingby Doktorn Homer Thenoon logo
Allmänläkare / Husläkare

Vällingby Doktorn Homer Thenoon

Specialistläkare i allmänmedicin med 25 års erfarenhet. Till mig kan du söka för Allmänmedicinska frågor, bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, huvudvärk och andra neurologiska symptom, ledbesvär och injektionsbehandlingar, idrottsskador, barnsjukdomar och tillväxtfrågor. Bedömning av hudförändring, lungsjukdomar, allergiutredning.

Aktuell information

Region Stockholm har valt att avsluta avtalet till 2025-12-31 då mottagning uppfyller inte heltidskravet enligt hälsosjukvårdsförvaltningen. Mottagningen kommer vara stängd tills vidare efter detta datum, journaler finns i Take Care och kan nås av andra vårdgivare. All vidare uppföljning blir på respektive vårdcentral, Vi beklagar detta

Informationen uppdaterades 14:04 - 5 sep, 2025

Svettmottagningen Stockholm
Armsvett
Östermalm, Stockholm
Optifit
Behandling av fetma och övervikt med medicin
Norrmalm, Stockholm
Svettmottagningen Stockholm