Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Enköping, Enköping

Om Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Enköping, Enköping

0171 - 41 83 80

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras föräldrar boende i Enköping och Håbo kommun.Mottagningen utreder och behandlar utifrån aktuell psykiatrisk problematik med föräldrautbildning, konsultation, familjesamtal och individuella kontakter.Det är inget remisstvång för att söka vård hos oss. Egenanmälan kan göras till vår telefonrådgivning vardagar kl 13-16, 018-611 25 29.

Remisser från andra vårdgivare ställs Akademiska sjukhuset, barn- och ungdomspsykiatrin, remissbedömningsgruppen, 751 85 UppsalaVi har ett nära samarbete med skola och socialtjänst. Mottagningen har även tillgång till arbetsterapeut och sjukgymnast.Verksamheten drivs av Region Uppsala, Akademiska sjukhusetVår ordinarie mottagning finns på Linbanegatan 8 i Enköping och vi ansvarar för barn- och ungdomspsykiatrisk specialistvård i Enköping och Håbo kommuner.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0171 - 41 83 80 Växelnummer
018 - 611 00 00
Besöksadress
Linbanegatan 8, Enköping - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Driftsform
Landsting/Region
Webbplats
Kategorier
Psykiatri, barn och ungdom

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?