Öppet, idag till 17:00

Tandreglering Solna

Krysshammarvägen 10,,SOLNA

ANNONS

Tandreglering Solna

Jag, Malin Vesterbacka på Tandreglering Solna, välkomnar dig, barn som vuxen. I fräscha moderna lokaler med lättillgängligt läge bedriver vi tandreglering för barn, ungdomar och vuxna. Vårt motto är hög kvalitet och personligt bemötande. Mottagningen har öppet vissa kvällstider. Mottagningen bedriver tandregleringsvård för barn och ungdomar. För att få tandreglering på landstingets bekostnad krävs först en bedömning av en urvalstandläkare. Om denne beslutar att barnet är i behov av tandreglering sänds en tandregleringscheck till barnets hemadress. Tandregleringschecken kan användas för tandregleringsvård vid valfri mottagning.

Informationen uppdaterades 17:16 - 17 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag : 08:00 - 17:00
Tisdag : 08:00 - 17:00
Torsdag : 08:00 - 17:00
Fredag : 08:00 - 13:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.