Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Stay Active Sjukgymnastik Jesper Olsson, Trollhättan

Om Stay Active Sjukgymnastik Jesper Olsson, Trollhättan

0520 - 145 20

Bedriver sjukgymnastisk verksamhet med specialinriktning idrottsmedicin, akupunktur och ortopedisk medicin. Rehabträningen bedrivs på Arena Älvhögsborg med tillgång till avancerad och modern träningsutrustning. Sjukgymnaster kopplade till Stay Active Sjukgymnastik genomgår löpande vidareutbildning inom specialområden för att bibehålla hög kvalitet. Många elitidrottare väljer att komma till Stay Active Sjukgymnastik vilket är ett kvitto på att kvaliten är hög. Välkommen att boka tid för bedömning och behandling på telefon 0520-145 20

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0520 - 145 20
Besöksadress
Nohabgatan 20, 461 53, Trollhättan - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:00
Driftsform
Privat
Webbplats

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?