Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Arbetsterapiteamet Vårdcentralen Skiftinge Eskilstuna, Eskilstuna

Om Arbetsterapiteamet Vårdcentralen Skiftinge Eskilstuna, Eskilstuna

016 - 10 43 00

Hjälpmedel: Hjälpmedel provas ut individuellt och är ett personligt lån från primärvården. Hjälpmedlet återlämnas när det ej längre behövs. Arbetsterapeut provar ut hjälpmedel för att underlätta vardagliga aktiviteter.$- För personlig vård$- Vid förflyttning$- I hushållet$- För kommunikation$- För behandling och träning$Verksamhet: Vårt mål är att varje person ska kunna klara sin personliga vård, vardagens aktiviteter och fritid så självständigt som möjligt. Våra åtgärder är inriktade på att träna förmåga, anpassa omgivningen eller lära in nya sätt att utföra dagliga aktiviteter.$Det behövs ingen remiss för att kontakta oss förutom då det gäller behandling av handskador.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
016 - 10 43 00
Besöksadress
Skiftinge Vårdcentral - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Arbetsterapeut

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?