0
(1)

Psykiatrimottagning Skövde, Skövde

Lövängsvägen 1, 541 42, Skövde

Psykiatrimottagning Skövde, Skövde

Om oss
Omdömen
Kontakt
Vuxenpsykiatrisk öppenvårdmottagning vänder sig till personer med psykiska problem som kräver specialistsjukvård. På mottagningen finns personal med olika kompetenser och specialistbehörigheter. Du kan få behandling av psykolog, psykoterapeut, psykiater, kurator, sjukgymnast, sjuksköterska, skötare och arbetsterapeut. I många fall samarbetar olika yrkeskategorier och lägger upp en vårdplan tillsammans med dig.

Informationen uppdaterades 16:05 - 19 apr, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

12 dec, 2014 Frida skrev:

Läkarna bör lyssna och HJÄLPA på de sett dem lärt sig under sin utbildning. Har flängt fram och tillbaka från bupp/vuxenpsyk så långt jag kan minnas. Vill själv utbilda mig till psykolog, mycket pga att jag inte fått någon hjälp själv. Påstår inte att jobbet är lätt, men det är som sagt ett JOBB, som handlar om människors liv.


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta