Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Arbetsterapiteamet Vårdcentralen Linden Katrineholm, Katrineholm

Om Arbetsterapiteamet Vårdcentralen Linden Katrineholm, Katrineholm

0150 - 722 74

Till mig som är legitimerad arbetsterapeut kan du vända dig om du har problem med dina händer. Jag erbjuder rehabilitering enskilt och i grupp. Ger tips och information om ledskydd, ergonomi och rörelseträning samt utprovar/gör ortoser. Jag arbetar med rehabilitering i team tillsammans med läkare, sjukgymnaster och beteendevetare. $ Jag medverkar också i ett minnesteam här på vårdcentralen. I teamet ingår distriktssköterska och läkare. Till oss kommer du på remiss från läkare. En del av minnesutredningen utförs på hembesök. $Hos mig kan du erhålla hjälpmedel inför höft och knäoperationer och jag ordinerar även andra hjälpmedel efter bedömning.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
0150 - 722 74
Besöksadress
Kullbergska sjukhuset - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Arbetsterapeut

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?