Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Arbetsterapimottagningen Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Om Arbetsterapimottagningen Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

0150 - 564 95

Om du drabbats av en skada eller sjukdom kan det påverka din förmåga att klara vardagliga aktiviteter som personlig vård, boende, arbete, utbildning och fritid. Arbetsterapeuten bedömer och tränar patienten för att denne ska kunna klara sina dagliga sysslor. Det kan handla om att träna både kroppen och hjärnans funktioner. Arbetsterapeuten kan till exempel hjälpa dig med att:Träna förmågan att utföra vardagliga aktiviteter så som att klä på dig trots en försvagad kroppshalva. Träna hjärnans förmågor som drabbats vid en hjärnskada så som minne eller koncentration.Ge råd och bedöma behovet av anpassning av din bostad.Ge råd i ergonomi och träna bra arbetsställningar och metoder.Bedöma behovet av och prova ut hjälpmedel.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Fakta

Telefon
0150 - 564 95 Växelnummer
0150 - 561 00
Besöksadress
Kullbergska sjukhuset, Entré 3, entréplan. - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 07:45 - 16:00
  • Fredag 07:45 - 14:00
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Arbetsterapeut

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?