Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Mottagningen för hud- och könssjukdomar Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Om Mottagningen för hud- och könssjukdomar Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

016 - 10 45 55

Mottagningen för hud- och könssjukdomar är en specialistmottagning.Vi behandlar svårare inflammatoriska hudsjukdomar, farliga hudtumörer och sexuellt överförbara sjukdomar.Vi har en överenskommelse med primärvården kring vilka patienter som ska skötas av den specialiserade hudsjukvården.Primärvården gör medicinska bedömningar och remitterar till hudmottagningen i de fall det är medicinskt motiverat.Lindriga hudsjukdomar och solskadad hud hänvisar vi till vårdcentralen.Vår handläggningstid vid remiss från annan läkare är cirka två månader förutom vid stark misstanke om Malignt melanom då handläggningstiden är en vecka.Hudmottagningen bistår andra läkare med medicinsk rådgivning.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
016 - 10 45 55 Växelnummer
0150 - 561 00
Besöksadress
Kullbergska sjukhuset, Ingång entré 1, Gå till vänster. Passera genom en glasdörr. Tag hissen på vänster sida till plan 5. - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Torsdag 08:00 - 10:00
  • Fredag 08:00 - 09:00
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 13:30
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?