Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Alingsås Lasarett, Alingsås

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Alingsås Lasarett, Alingsås

0322 - 22 60 00

På Alingsås lasarett bedrivs sluten vård inom medicin, kardiologi, kirurgi, urologi och ortopedi. Det finns Akutmottagning, Operation, IVA och anestesi samt öppenvårdsmottagningar för gynekologi och öron. Sjukhuset har en radiologiavdelning, en serviceenhet samt enheter för rehabilitering och specialistmottagningar

Vi är ett hälsofrämjande sjukhus. Detta innebär att sjukhuset arbetar aktivt för att hjälpa patienter, personal och befolkningen i närområdet att uppnå en mer hälsofrämjande livsstil. Sjukhuset är rökfritt sedan flera år.

Sjukhuset samverkar med kommuner och primärvård i närområdet med inriktning att ha en gemensam helhetssyn för patientens väg genom vården.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Vi har 0 kr i patientavgift för hela familjen.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon

0322 - 22 60 00

Växelnummer:
0322 - 22 60 00
Besöksadress
Södra Ringgatan 30, 441 83, Alingsås - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt Dygnet runt
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?