Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Smärtmottagning, Skövde

Om Smärtmottagning, Skövde

0500 - 43 27 82

På Smärtenheten tar vi emot patienter med smärtor relaterade till cancersjukdomar, men även andra typer av långvariga smärttillstånd med klarlagd bakomliggande sjuklig process, exempelvis nervsmärtor.
För att komma till Smärtenheten krävs remiss och en förutsättning är att patienten är färdigutredd av sin läkare och, efter vår bedömning och eventuellt påbörjade behandling, kan återgå till remitterande läkare för vidare vård.
Vi träffar patienter på Smärtmottagningen, vi besöker inneliggande patienter på vårdavdelningarna och vi gör i speciella fall även hembesök. En stor del av vårt arbete utförs genom uppföljande kontakter, främst via telefon. Vi som arbetar här är läkare, sjuksköterskor och sekreterare.
Telefon: 0500-43 27 82 (röstbrevlåda)

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
0500 - 43 27 82 Växelnummer
0500 - 43 10 00
Texttelefon 0500 - 43 27 82
Besöksadress
Lövängsvägen, 541 42, Skövde, Entréplan - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Remisskrav
Remiss erfordras
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?