Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Avdelning 348 B, Göteborg

Om Avdelning 348 B, Göteborg

031 - 343 55 55

Avd 348 KAVA = kirurgisk akutvårds avdelning. Inriktningen är akut kirurgi. Vi har 20 slutenvårdsplatser och tar emot de flesta av de kirurgiska patienter som läggs in via akutmottagnignen. De vanligaste diagnoserna är oklara buksmärtor. Andra vanligt förekommande diagnoser är : skalltrauma , gallblåseinflammationer med komplikationer , diverse tarmproblem , magsår , blindtarmsinflammation samt oklara blödningar från mag - och tarmkanalen. Personalen består av läkare , specialistsjuksköterskor , sjuksköterskor , undersköterskor , sekreterare och lokalvårdare. Tillsammans arbetar vi för att våra patienter ska få en god vård.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
031 - 343 55 55 Växelnummer
031 - 342 10 00
Besöksadress
Diagnosvägen 11, 416 85, Göteborg, plan 3 - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besökstider för anhöriga
  • Måndag - Söndag 14:00 - 19:00
Besöksregler
Respektera våra besöktstider kl 14-19. Övrig tid enligt överrenskommelse med ansvarig sjuksköterska. Vi är tvungna att begränsa antalet anhöriga på vårdavdelningen. Vi kan inte ta emot fler än två anhöriga per patient.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?