Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Distriktsrehabiliteringen Nybro

Om Distriktsrehabiliteringen Nybro

0481 - 448 14

Till oss kan du söka om du har besvär från rörelse och stödjeorganen (muskler, leder, skelett och nerver) men även neurologiska sjukdomar, sjukdomar från andningsorganen och stressrelaterade besvär. Sjukgymnaster/fysioterapeuter utför undersökning, bedömning och behandling. Du kan också besöka oss på vår digitala mottagning via video eller telefon. Tillsammans sätter vi mål och hjälper dig att hitta dina egna resurser. Vi utför individuellt anpassad behandling, gruppbehandling rådgivning samt utformar individuellt anpassad träning. Syftet med behandlingen är att kunna leva ett aktivt och självständigt liv med bästa möjliga livskvalitet.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
0481 - 448 14
Besöksadress
Stora Nygatan 5, Nybro - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 14:00
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Arbetsterapeut, Sjukgymnast

Omdömen


Distriktsrehabiliteringen Nybro
Snittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 3 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

18:39 - 15 mar, 2015 skrev:

Jag har varit där många gånger för olika besvär och alltid blivit väl bemött med respekt och proffessionalitet. Privata samtal har alltid tagits i undersökningsrummet, i träningssalen är det en trevlig och välkomnande stämning. Har inte märkt några problem alls med sekretess, om nåt har tagits upp i träningssalen har det alltid varit på mitt eget initiativ, och jag har varit där många gånger så jag borde ha uppmärksammat om det vore så! Tack för allt rehab Nybro!

Rekommenderar

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


08:32 - 06 mar, 2015 skrev:

De har problem med sekretessen. Patienters sjukdomar och hälsotillstånd och åtgärder tas offentligt över hela behandlingsrummet där även andra befinner sig. Inte professionellt och patienten utelämnas inför andra människor. Sekretess är normalt en självklarhet inom vården - varför inte på Nybro rehabiliteringen???


20:30 - 07 feb, 2015 skrev:

Robert Gustavsson, jag har inte varit så bra i mina axlar på 20 år...Stort tack!!

Rekommenderar

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?