Infektionsmottagning Universitetssjukhuset Örebro, Örebro

A-husets bottenvåning med egen ingång från gårdssidan, Örebro

ANNONS

Infektionsmottagning Universitetssjukhuset Örebro, Örebro

Dagtid vardagar är infektionsmottagningen akutmottagning för personer med misstänkta infektionssjukdomar. I första hand ska man dock kontakta sin vårdcentral eller sjukvårdsupplysningen 1177. Vid mottagningen har vi flera undersökningsrum med isoleringsmöjligheter för patienter med misstänkt smittsamma sjukdomar. Vid ett akut besök till mottagningen kan det vara bra med ett telefonsamtal före ankomsten så att vi kan bedöma behovet av isolering. Det råder ett formellt remisstvång vid mottagningen. Väntetiden för besök beror på hur brådskande vi bedömer att det är med utredning/behandling. Den bedömningen görs utifrån remissinformationen och med hjälp av de journaldata vi har tillgång till via landstingets datasystem. Väntetiden kan variera från något dygn till maximalt tre månader. Vid mottagningen har vi också återbesök för klinikens patienter.

Informationen uppdaterades 16:02 - 27 aug, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.