1
(1)
Öppet måndag från 08:00

Hälsa Hemma Vårdcentral

Ekenleden 15A, 428 36, Kållered

Hälsa Hemma Vårdcentral

1
Om oss
Omdömen
Kontakt
Hos Hälsa Hemma får du trygg och snabb vård via vår app och via hembesök. I Hälsa-Hemma-appen finns vi direkt för att hjälpa dig. Och när vi behöver ta prover eller undersöka dig så planerar vi en tid när vi kommer hem till dig! Du laddar hem appen på www.halsahemma.se Naturligtvis är du också välkommen på plats i våra lokaler för tidsbokade tider.

Informationen uppdaterades 08:02 - 5 maj, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

1 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

17 maj, 2021 Hardy B. skrev:

Efter många timmar av letande lyckades jag att boka en tid till vaccinering mot covid-19. Två dagar innan vaccineringen mot covid-19 (och därmed väldigt sent för att hitta en annan vårdcentral) fick jag en sms av Hälsa Hemma, där det står att tiden inte längre finns i brist på vaccin.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag : 08:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta