Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Hand- och fotkirurgmottagningen vid Elisabethsjukhuset, Elisabethsjukhuset

Om Hand- och fotkirurgmottagningen vid Elisabethsjukhuset, Elisabethsjukhuset

018 - 18 88 09

HandkirurgimottagningPå Aleris Elisabethsjukhuset behandlar vi olika besvär i händerna. Oavsett om det gäller senknutor, klämda nerver (stickningar eller domningar), frakturer, artros, förslitningar eller annan värk i händerna finns hjälp att få.I handen förenas känsel, kraft och smidighet. Det kan vara oerhört besvärande att ha dålig funktion eller ont i en hand, finger, tumme, handled eller underarm.FotkirurgimottagningMycket av fotkirurgin rör framfotens formförändringar och artroser. Knölar vid stortån kan bero på hallux valgus eller begynnade artros. Hammartår hör ofta ihop med hallux valgus.Formförändringar kan debutera i tonåren och sedan sakta öka i omfattning. Graviditet kan påskynda förloppet. Reumatiker drabbas mer av deformiteter. Kvinnor har oftare problem med sina fötter än män. Våra patienter är oftast kvinnor i åldern 25-75 år.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
018 - 18 88 09 Växelnummer
018 - 18 88 00
Besöksadress
Ej angivet
Telefontider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 11:00 Handkirurgi
  • Onsdag - Fredag 08:00 - 11:30 Fotkirurgi
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 07:00 - 16:30
  • Fredag 07:00 - 14:30
Remisskrav
Som patient kommer du till vår mottagning via remiss från din ordinarie läkare på vårdcentralen eller från läkare på annan specialistklinik. Det går även bra att söka direkt genom att fylla i en egenremiss. Se information på www.aleris.se/elisabethsjukhuset. Elisabethsjukhuset tar även emot privatbetalande patienter och försäkringspatienter.
Driftsform
Privat
Webbplats
Kategorier
Handkirurgi

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?