Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Avd 41 Neurorehabilitering Sunderby sjukhus, Närsjukvård

Om Avd 41 Neurorehabilitering Sunderby sjukhus, Närsjukvård

0920 - 28 20 41

Avdelning 41 Neurorehab/Stroke ingår i Sektionen för Rehabiliteringsmedicin. Enheten har ett länsuppdrag vad gäller specialiserad rehabilitering för vuxna personer i yrkesverksam ålder med neurologisk sjukdom/skada.$$Vem är patient hos oss?$Du som är mellan 16-65 år och har behov av dygnet runt rehabilitering och omvårdnad efter neurologisk sjukdom/skada, ex stroke, traumatisk hjärnskada, svåra spasticitetsproblem. Personer med ryggmärgsskada från 16 år och uppåt rehabiliteras på enheten. $ $Remiss$Du som uppfyller kriterier för rehabilitering på specialistnivå kan remitteras till enheten av läkare inom Norrbottens läns landsting, privatpraktiserande läkare och läkare inom företagshälsovård i Norrbotten. $ $Det här erbjuder vi$Vi erbjuder dig en sammanhållen utredning och rehabilitering i team Tillsammans med dig sätter vi upp mål. Du har möjlighet till hembesök och permissioner under rehabiliteringsperioden.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
0920 - 28 20 41 Växelnummer
0920 - 28 20 00
Besöksadress
Avd 41 N, Trapphus A, plan 4, Sunderby sjukhus - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Måndag - Söndag 12:00 - 20:00
Besöksregler
Remisskrav
Ja.
Driftsform
Landsting/Region
Webbplats
Kategorier
Medicinsk rehabilitering, Neurologisk rehabilitering, Specialiserad rehabilitering, Strokevård

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?