Öppet, idag till 16:00

Hälsomedicinskt center Vårdcentral i Bjärred

Norra Västkustvägen 4, Bjärred

ANNONS

Hälsomedicinskt center Vårdcentral i Bjärred

Välkommen till Hälsomedicinskt Center i Bjärred! Vi har avtal med Region Skåne vilket innebär samma patientavgifter som andra vårdcentraler. Vårt team består av distriktsläkare, geriatriker, sjuksköterska, sjukgymnast, barnmorska och psykolog och strävar efter hög tillgänglighet och kvalitet. När du ringer till oss blir du alltid uppringd av en erfaren sjuksköterska. Vi erbjuder även barnhälsovård, diabetesmottagning, astma- och KOL-mottagning och föreläsningar om hållbar beteendeförändring. Inom vårt koncept Seniorhälsa finns vår mobila äldrevård som riktar sig till dig som är Senior med mer komplexa vårdbehov och även ofta har svårt att ta dig till vårdcentralen. För dig som redan har kommunal hemsjukvård rekommenderar vi en bedömning för att se om du även ska bli ansluten till Seniorhälsa. Kontakta oss på Hälsomedicinskt Center så kontaktar en av våra läkare på Seniorhälsa dig!

Informationen uppdaterades 09:08 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.