Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Ungdomsmottagning Flogsta vårdcentral, Uppsala

Om Ungdomsmottagning Flogsta vårdcentral, Uppsala

018-611 76 81

På ungdomsmottagningen kan du träffa barnmorska, kurator och läkare. Till oss kan du komma om du inte mår bra och vill ha någon att prata med, har behov av preventivmedel, behöver akut p-piller, vill testa dig för någon sexuellt överförbar sjukdom, tror att du är gravid och vill göra graviditets test, har frågor om kroppen och/eller vill göra undersökning, har frågor om sex, har frågor om relationer.

Vi pratar också om allmänna hälsofrågor och även om ANT frågor (alkohol-narkotika-tobak).Du kan även komma till oss för att samtala om exempelvis oro för något, deppighet, en känsla av att vara annorlunda, funderingar över om du duger eller en jobbig hemsituation.Besök och prover kostar ingenting.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
018-611 76 81 Växelnummer
018 - 611 00 00
Besöksadress
Dragarbrunnsgatan 70, Uppsala - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag 08:45 - 17:15
  • Tisdag 09:00 - 16:45
  • Torsdag 07:30 - 10:00
Drop-in
  • Måndag 08:45 - 09:30
  • Tisdag 15:15 - 16:45
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?