Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Kranskärlsmottagning, Kungälv

Om Kranskärlsmottagning, Kungälv

0303 - 983 06

Kranskärlsmottagningen är en del av medicinmottagningen. Kranskärlssjuksköterskor följer upp patienter som haft en hjärtinfarkt med avseende på medicinering och sekundärprevention. Hjärtskola är en del av kranskärlsmottagningen. Hjärtskola är till för patienter som vårdats på sjukhuset för hjärtinfarkt, efter ballongsprängning (PCI) eller kranskärlsoperation (CABG). Med hjälp av läkare, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator får patienter kunskap om sin sjukdom och riskfaktorer samt råd om vad man kan göra för att leva ett fortsatt bra liv.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0303 - 983 06 Växelnummer
0303 - 980 00
Besöksadress
Lasarettsgatan, 442 34, Kungälv - visa på karta
Telefontider
  • Måndag Dygnet runt End telefonsva
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Parfym och dofter: Många människor är överkänsliga mot parfym och andra starka dofter. Vi är därför tacksamma om du tar sådan hänsyn. Tobak: Hela sjukhuset, både inomhus och utomhus, är ett rökfritt område. Utomhus finns särskilt angivna platser där rökni
Driftsform
Ej angivet
Webbplats
Kategorier
Kardiologi

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?