Öppet, idag till 15:00

Barnhälsovårdsmottagningen Berga

Rimsmedsvägen 15 A, Kalmar

ANNONS

Barnhälsovårdsmottagningen Berga

Vi tar emot asylsökande barn fått ett år till sex år. Vi erbjuder hälsoundersökningar och vaccinationer enligt barnhälsovårdens nationella program. Om barnet är under ett år så vänder ni er till er ordinarie barnhälsovårdsmottagning. Om barnet är sjukt eller har skadat sig ska du i första hand vända dig till er hälsocentral. Du kan också ringa 1177 får att få råd av en sjuksköterska eller hjälp med vart du ska vända dig när barnet behöver vård. Vi tar även emot barn under 1 år från centrala Kalmar vid speciella omständigheter.

Informationen uppdaterades 08:04 - 15 sep, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 15:00
Fredag : 08:00 - 13:00

Telefontider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00 Röstbrevlåda
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.