Öppet i morgon från 08:00

Idrottsrehab Kalmar

Ängöleden 11, Kalmar

ANNONS

Idrottsrehab Kalmar

Idrottsrehab Kalmar är en sjukgymnastik, primärvårds- och idrottsskademottagning. Mottagningens målsättning är att medverka till att människor, så länge som möjligt, oavsett sjukdom och skada, kan leva ett så aktivt liv som möjligt. Målet är också att såväl elitidrottare som motionärer i alla åldrar så snabbt som möjligt komma tillbaka efter skada. Alla patienter som är i behov av primärvårdsrehab är välkomna med eller utan remiss från läkare. Mottagningen drivs av Sofia Ryman Augustsson, Leg fysioterapeut, Med Dr, Specialistsjukgymnast i fysisk aktivet och idrottsmedicin, Registered International Sports Physical Therapist (internationell specialist).

Informationen uppdaterades 09:33 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 19:00

Telefontider

Torsdag : 12:00 - 13:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.