primary care

Kallinge vårdcentral

Centralt och bra läge i Kallinge. Vi finns på Gjutarevägen 1-3. Ett vänligt bemötande och god tillgänglighet är våra ledord. Hos oss möter du yrkeskunniga och medkännande medarbetare och allt du kan förvänta dig hos en vårdcentral: läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker, psykolog och medicinsk sekreterare. Alla våra läkare har allmänmedicinsk specialistkompetens. På...
Kallinge vårdcentral

På vårdcentralen finns den vård som är basen i hälso- och sjukvården, det vill säga den vård som inte kräver sjukhusets resurser eller utrustning. Det är i första hand hit du ska vända dig när du blir sjuk och vill få kontakt med vårdpersonal

Informationen uppdaterades 14:49 - 19 mar, 2025

Här kan du se omdömen som Kallinge vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

+4645773#### Visa nummer

Endast akuta besök
Tidsbokade besök
Tidsbokade besök

Vårdcentral (BT), Barnhälsovård/BVC, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi

3.3
Annelie D.
3 nov, 2024
Trevlig och kunnig personal som trots stor personalbrist gör sitt yttersta för att ta hand om alla patienter.
Johan S.
20 sep, 2024
Extremt dålig svarstid, kommunikation och service. Fick en telefontid 2 veckor efter att jag kontaktat dem. Ingen ringde upp mig. Ringer upp dem och undrar varför, får som svar att läkaren kommer ringa upp mig under dagen. Ingen ringde upp mig, igen. Kontaktar dem åter, då har dem skjutit upp mig telefontid 3 dagar framåt utan att informera mig. Till slut ringer läkaren och visar sig inte vara särskilt kunnig om mitt problem. Vill inte behandla mig. Besökte till slut en online-läkare där jag fick recept utskrivet, tog bara 20 min totalt. Kommer undvika Kallinge Vårdcentral till all bekostnad.