Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning Kalix sjukhus

Om Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning Kalix sjukhus

0923 - 763 57

Sommaren 2019 Vi har stängt 1 juli - 4 augusti. Under denna period hänvisas i första hand till 1177 vårdguiden. Vi öppnar igen måndagen den 5 augusti - välkommen åter! Vi svarar för specialistsjukvård i öppen vård för barn och ungdomar upp till 18 år inom Kalix sjukvårdsdistrikt. Om du behöver sluten medicinsk vård/utredning remitteras du vidare, i första hand till Barn- och ungdomskliniken, Sunderby sjukhus. Så här når du oss Till oss kommer du via remiss eller efter egen kontakt. Vi kan i begränsad omfattning även erbjuda akuta tider, framförallt till spädbarn. Barnsjuksköterska finns tillhands för telefonrådgivning/tidsbeställning. Vi använder oss av CallMe, vilket innebär att vi ringer upp dig!

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0923 - 763 57 Växelnummer
0923 - 760 00
Besöksadress
Kalix sjukhus, 952 82 KALIX - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 14:30
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 15:00
Remisskrav
Nej.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?