Öppet måndag från 08:00

Sjukgymnast

Birgittavägen 4,Jakobsbergs sjukhus,JÄRFÄLLA

ANNONS

Sjukgymnast

Har du besvär från rygg, nacke, leder, muskler pga skada eller sjukdom kan du kontakta sjukgymnast. Efter bedömning kan vi erbjuda rådgivning, olika former av behandling och anpassad träning-induviduellt eller i grupp, på mottagning eller i hemmet. Du kan även erbjudas träning i bassäng. Behöver du gånghjälpmedel kan du få hjälp med utprovning. Exempel på behandlingsmetoder: Ortopedisk medicin, McKenzie, akupunktur, TENS, stresshantering, avspänning, kroppskännedom m.m Målet är att återvinna eller bibehålla din funktionsförmåga för ett självständigt och aktivt liv.

Informationen uppdaterades 09:46 - 28 okt, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag : 08:00 - 17:00
Tisdag : 08:00 - 18:00
Onsdag - Torsdag : 08:00 - 17:00
Fredag : 08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:30 - 12:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.