Öppet, idag till 12:00

Habiliteringscentrum Jönköping unga och vuxna

Länssjukhuset Ryhov, Sjukhusgatan, Jönköping, hus M4.

ANNONS

Habiliteringscentrum Jönköping unga och vuxna

Habiliteringscentrum är till för personer som har funktionsnedsättning av sådan art att de i ett långsiktigt perspektiv förväntas ha nytta av insatser på specialistnivå från tvärprofessionellt habiliteringsteam. Habiliteringscentrum erbjuder insatser vid: - Intellektuell funktionsnedsättning. - Varaktig motorisk funktionsnedsättning som är personen har sedan födseln eller fått under uppväxtåren. Det kan till exempel handla om funktionsnedsättning vid cerebral pares, ryggmärgsbråck eller muskeldystrofi. - Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med intellektuell funktionsnedsättning. - Förvärvad hjärnskada med varaktig kognitiv nedsättning motsvarande intellektuell funktionsnedsättning. - Betydande synnedsättning, blindhet eller dövblindhet. - Hörselnedsättning, dövhet, dövblindhet, ljudkänslighet eller tinnitus samt andra hörselrelaterade funktionsnedsättningar.

Informationen uppdaterades 17:03 - 23 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 12:00
Måndag - Fredag : 13:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 12:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.