4.95
(56)
Öppet idag från 09:00

Amjadi Naprapati, Järfälla

Järfällavägen 100, Järfälla

Amjadi Naprapati, Järfälla

Om oss
Boka behandling
Omdömen
Kontakt

Välkommen till Amjadi Naprapati i Järfälla!

Amjadi Naprapati drivs av leg. naprapat Reza Amjadi och mottagningen ligger i Poseidon Kampsportsakademins lokaler i Järfälla. Reza har arbetat som naprapat sedan 2007 och har framförallt arbetat med vardags- och idrottsrelaterade besvär.

Specialiserad på idrottsskador

Reza är utbildad personlig tränare och har även arbetat mycket inom idrotten. Bland annat har han varit naprapat- och fysansvarig för Vasalunds IF och AFC United. Han har också ett stort MMA-intresse och har på senare år därför arbetat mycket med att hjälpa just kampsportsutövare.

Olika behandlingsverktyg inom naprapati

För bästa möjliga behandlingsresultat används förutom klassiska manuella naprapatbehandlingar även olika typer av elektroterapeutiska masikner under behandlingen. Detta innefattar bland annat:

  • Laser
  • Magnetterapi
  • Olika strömformer
  • Ultraljud

Prehabträning och rehabträning

Reza arbetar såväl med så kallade prehabövingar som med rehabövningar. Prehabträning går, i motsats till rehabträning, ut på att försöka förebygga skador innan de ens har uppstått. I det förebyggande arbetet ingår också funktionell rörelseanalys och prestationsundersökning. Resultatet från dessa undersökningar underlättar arbetet med att ta fram övningar som kan hjälpa just dig förebygga skador. I sitt arbete med rehabträning kan Reza dra nytta av sin bakgrund inom både personlig träning och idrottsmedicin.

Boka akuttid hos Amjadi Naprapati i Järfälla

Som patient är du välkommen att kontakta Amjadi Naprapati om du behöver en akuttid. Detta gäller exempelvis om du skulle behöva hjälp tidig morgon, på kvällen eller under helgen. För bokning och pris, kontakta mottagningen via telefon eller sms.

Välkommen att boka tid för din naprapatbehandling i Järfälla hos Amjadi Naprapati!

Informationen uppdaterades 16:18 - 19 okt, 2020

Boka behandling

Besök hos naprapat
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Träffa en naprapat i Järfälla hos Amjadi Naprapati. När ska jag gå till en naprapat? En naprapats uppgift är att minska smärtan och åt...

Elektroterapi / Laserbehandling
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Hos Amjadi Naprapati i Järfälla kan du få behandling med elektroterapi/laser. Olika behandlingsformer inom elektroterapi Det finns oli...

Behandling av ryggskott
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Få behandling för ditt ryggskott genom att besöka Amjadi Naprapati i Järfälla. Hur uppstår ryggskott? Det vanligaste är att ryggskott ...

Behandling av nackspärr
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Hos Amjadi Naprapati i Järfälla får du hjälp med din nackspärr. Så kan en naprapat hjälpa dig med nackspärr När du söker behandling fö...

Behandling av hälsporre
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Hos Amjadi Naprapati i Järfälla kan du få hjälp när du har drabbats av hälsporre. Vad är hälsporre? Hälsporre kallas det när senan so...

Behandling av huvudvärk
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Huvudvärk är ett vanligt besvär som de flesta upplever ibland, och det finns flera olika typer av huvudvärk som du kan få. Med hjälp av napr...

Omdömen

Snittbetyg

4.95 / 5

Baserat på 56 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

15 feb, 2021 Philip O. skrev:

Jag träffade Reza för första gången för 6-7 år sedan då han behandlade en ryggskada. Märkte en omedelbar förbättring och sedan dess har jag fått hans hjälp för ryggbesvär och rehabilitering av en svar och krånglig skada i ena ljumsken, och nu senast med en axelskada. Han är väldigt pedagogisk och lyhörd, med breda kunskaper och ett förtroendegivande sätt. Utan honom hade jag fått sluta helt med sport men jag håller på än idag vid 49 års ålder tack vare honom. Rekommenderas i det högsta.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

15 feb, 2021 Saleem W. skrev:

Reza har en fantastisk förståelse för hur kroppen fungerar och man märker att han gillar sitt jobb, han är kunnig och alltid uppdaterar med senaste forskningen. Han har hjälpt och flera av min kompisar med besvär. Kan starkt rekommendera honom!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

22 okt, 2020 Anders A. skrev:

Jag har varit hos Reza vid flera tillfällen med olika problem och får alltid ett professionellt och vänligt bemötande. En kombination av att förklara hur min skada påverkar mig och vad som faktiskt händer i kroppen tillsammans med en behandlingsplan och rehab som fungerar gör att jag kommer att komma tillbaka till Reza.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

21 okt, 2020 Michael P. skrev:

Kom till Reza med en Axel Jag hade gett upp hoppet om o en sträckt ljumske. Förutom ett väldigt varmt bemötande o en ruggig professionalism så blev axeln bra mycket bättre på bara en behandling!!! Kan inte nog rekommendera Reza som naprapat.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

21 okt, 2020 Omar E. skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag : 09:00 - 18:00
Tisdag : 09:00 - 17:30
Onsdag : 09:00 - 18:00
Torsdag : 09:00 - 17:30
Fredag : 09:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta